skin: 1 2 3 4 |  Login | Join |

dancetech forums

12-Nov-2019

Info-line:   [synths]    [sampler]    [drumbox]    [effects]    [mixers]     [mics]     [monitors]    [pc-h/ware]    [pc-s/ware]    [plugins]    -    [links]    [tips]

Search forums House rules Live chat Login to access your admin About dancetech forums Forum home Start a new topic

Forums   -   PC-tech

Subject: Logic 5.10 Problem!!! Need help!!!


Pages: 1


Original Message 1/3             16-Mar-05  @  05:10 PM   -   Logic 5.10 Problem!!! Need help!!!

matt_march

Posts: 9

Link?:  No link

File?:  No file



ok, i have logic 5.10 on windows, and i have 2 problems:-
- when i want to record to midi or audio it comes up with a sign saying-
' Error while trying to synchronize Audio and Midi.
Sample rate 49 recognized.
Check conflict between Logic Platinum 5 and External device'
-2nd problem is there is a delay when playin the keyboard into midi of about 10-20 ms. Is this dew to my soundcard?
Please help me!!!

Thanks Matt March



[ back to forum ]              [quote]

Message 2/3             16-Mar-05  @  10:12 PM   -   RE: Logic 5.10 Problem!!! Need help!!!

k

Posts: 12268

Link?:  Link

File?:  No file



ewww... Hi Matt

whats the soundcard?

where have you assigned the driver in logic (audio/audio drivers & hardware) - 'Audio Driver' tab-1 in the PCAV slot at the top-left, or on tab-2 'Audio Driver 2' in the ASIO slot down at the lower area?

what driver is assigned in the slot?

what pc spec is it?

___________________________________

I had an idea for a script once. It's basically Jaws except when the guys in the boat are going after Jaws, they look around and there's an even bigger Jaws. The guys have to team up with Jaws to get Bigger Jaws. I call it... Big Jaws!



[ back to forum ]              [quote]

Message 3/3             19-Mar-05  @  06:32 PM   -   RE: Logic 5.10 Problem!!! Need help!!!

matt_march

Posts: 9

Link?:  No link

File?:  No file



Asonic 16-bit 6 Channel 3D Directsound Soundcard with C-media 8738 chipset-Retail Box is the soundcard.

i have assigned the driver to PCAV.

the other 2 i dont know.

can u still help?

thenks matt



[ back to forum ]              [quote]

Pages: 1

There are 3 total messages for this topic





Reply to Thread

You need to register/login to use the forum.

Click here  to Signup or Login !

[you'll be brought right back to this point after signing up]



Back to Forum





CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)