aaa SH101 keyboard tracking problem - Synths & synthesis forums
skin: 1 2 3 4 |  Login | Join Dancetech |

dancetech forums

14-Jul-2024

Info-line:   [synths]    [sampler]    [drumbox]    [effects]    [mixers]     [mics]     [monitors]    [pc-h/ware]    [pc-s/ware]    [plugins]    -    [links]    [tips]

Search forums House rules Live chat Login to access your admin About dancetech forums Forum home Start a new topic

Forums   -   Synths & synthesis

Subject: SH101 keyboard tracking problem


Viewing all 4 messages  -  View by pages of 10:  1


Original Message 1/4             02-Feb-98  @  09:10 AM   -   SH101 keyboard tracking problem

pierrez

Posts:

Link?:  No link

File?:  No file



Bizarre thing - since connecting my 101 to a midi-cv interface the keyboard doesn't track properly anymore - there is no correspondence between the key and the associated note - C and D have the same tone, C# and D# have the same tone, E and F, etc, etc. It's like the keyboard has been retuned to some weird quasi-pentatonic scale popular in the folk tunes of some obscure eastern european
mountain nation... The 101 responds properly to the output of my sequencer via the interface, though.



[ back to forum ]              [quote]

Message 2/4             03-Feb-98  @  02:46 PM   -   RE: SH101 keyboard tracking problem

kilo

Posts:

Link?:  No link

File?:  No file



sorry mate......can't help you on this one.......any users??........ who makes the interface??.....rsvp...



[ back to forum ]              [quote]

Message 3/4             04-Feb-98  @  07:03 AM   -   RE: SH101 keyboard tracking problem

pierrez

Posts:

Link?:  No link

File?:  No file



The interface is the one in the Pulse+. I'm actually not sure that the interface has anything to do with the problem, just unfortunate timing - y'know sync the 101 to the midi rig then notice, when using 101 on its own, that the keyboard doesn't work properly anymore...



[ back to forum ]              [quote]

Message 4/4             04-Feb-98  @  04:25 PM   -   RE: SH101 keyboard tracking problem

kilo

Posts:

Link?:  No link

File?:  No file



well, it sounds like some kinda data loop problem.......but then maybe it overides the keyboard



[ back to forum ]              [quote]

Viewing all 4 messages  -  View by pages of 10:  1

There are 4 total messages for this topic





Reply to Thread

You need to register/login to use the forum.

Click here  to Signup or Login !

[you'll be brought right back to this point after signing up]



Back to Forum





CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)