aaa Roland_XP60 - Synths & synthesis forums
skin: 1 2 3 4 |  Login | Join Dancetech |

dancetech forums

24-Jul-2024

Info-line:   [synths]    [sampler]    [drumbox]    [effects]    [mixers]     [mics]     [monitors]    [pc-h/ware]    [pc-s/ware]    [plugins]    -    [links]    [tips]

Search forums House rules Live chat Login to access your admin About dancetech forums Forum home Start a new topic

Forums   -   Synths & synthesis

Subject: Roland_XP60


Viewing all 1 messages  -  View by pages of 10:  1


Original Message 1/1             03-Feb-04  @  02:25 AM   -   Roland_XP60      [Link: Roland - XP60]

karlith

Posts:

Link?:  No link

File?:  No file



Hey Help!

I have an xp60 and I think the sequencer is broken unless I have missed a setting or something. I choose a performance that is in single mode and then go to the sequencer and set track 01 to loop 4 measures and I start recording track 01 - part 01. All is well and then while the sequencer is still looping, I go into rehearse mode, change to track 02, leave rehearse mode and try to record a part on that track and it just transfers part01 from track 01 to track 02 and as soon as I begin recording on track 2, I screw up track 01 or I play and nothing records. I have followed the manual and nothing seems to work. What am I missing??? HELP!!!



[ back to forum ]              [quote]

Viewing all 1 messages  -  View by pages of 10:  1

There are 1 total messages for this topic





Reply to Thread

You need to register/login to use the forum.

Click here  to Signup or Login !

[you'll be brought right back to this point after signing up]



Back to Forum





CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)